جزئیاتی از توافق انتقال گاز روسیه به ایران (۲۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت انواع مدل‌های گوشی موبایل (۲۷ تیر ۱۴۰۳) یکی از مطالبه‌های کارگران از دولت چهاردهم حفظ و اصلاح سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۷ تیر ۱۴۰۳) | دیگنیتی پرستیژ ۲ میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ تیر ۱۴۰۳) | کوییک دنده‌ای ۴۲۴ میلیون تومان پرش در جا در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ تیر ۱۴۰۳) آخرین اخبار از پرداخت وام اربعین ۱۴۰۳ طلا به کانال بالاتر ورود کرد | قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) تردد در جاده مخصوص تهران-کرج محدود شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازگشت دلار به کانال ۵۸ هزار تومان | قیمت امروز طلا، سکه، دلار، ارز دیجیتال (۲۷ تیر ۱۴۰۳) فروش محصول سایپا از یکشنبه آینده (۳۱ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات و لینک ثبت‌نام وزیر نفت: سوخت پایدار تامین و بدون مشکل ارائه می‌شود بالاخره پایان کار ۱۹ هزار واحد مسکن مهر گلبهار صادر می‌شود خراسانی‌ها می‌توانند دست کم ۲۰ درصد قطعات خودرو‌های کشور را  تأمین کنند معامله غیرقانونی امتیاز نهضت ملی مسکن توسط بنگاه‌های املاک | فریب سوداگران را نخورید قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) | میوه گران شد آیا ترور ناموفق ترامپ رکورد جدیدی برای قیمت جهانی طلا ثبت می‌کند؟ قیمت طلا در بازار جهان (۲۶ تیر ۱۴۰۳) سهم ۷۰ درصدی خراسان رضوی از تجارت ایران و افغانستان قیمت جدید دام زنده اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۳) ثبت‌نام خودرو‌های فرسوده در سامانه نوسازی ناوگان + لینک | سن فرسودگی انواع خودرو‌ها چقدر است؟ قیمت بلیت هواپیما به مقصد عراق پرواز کرد! | قیمت بلیت رفت و برگشت هواپیما به نجف چقدر است؟ سازمان بازرسی: از تعطیلی شرکت صنایع سیم و کابل مشهد و بیکاری ۴۰۰ نفر جلوگیری شد استقرار ۱۱ جایگاه ارزاق عمومی و ۵ نانوایی در اطراف حرم مطهر رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی گوشی‌های موبایل کارکرده را چند بخریم؟ (۲۴ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۸۰۰ هزار تومانی قیمت سکه امامی در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) + یک اطلاعیه مهم
سرخط خبرها

سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۰۹۲۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶
سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)
اطلاعات خودروسازان در سایت کدال سازمان بورس به روز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سه خودروساز بزرگ کشور در پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ به نسبت اردیبهشت سال گذشته افت ۱۷.۵ درصدی تولید را در کارنامه ثبت کردند.

ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو در پایان دومین ماه از فصل بهار ۱۴۰۳ در مجموع حدود ۱۱۶ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع خودروی سواری را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. آنها در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۴۰ هزار و ۸۵۰ دستگاه از محصولات حاضر در سبد محصولات سواری خود را تولید کرده بودند تا شاهد کاهش تیراژ حول و حوش ۲۴ هزار و ۷۰۰ دستگاهی در تولید انواع سواری در سه شرکت خودروساز بزرگ کشور در بازه زمانی مورد بررسی باشیم.

بررسی اطلاعات فروش خودروسازان نیمه دولتی در پایان اردیبهشت سال جاری حکایت از افت نزدیک به ۱۳ درصدی دارد.

سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)

ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو در پایان دومین ماه از سال جاری حدود ۱۰۴ هزار و ۴۵۰ دستگاه خودروی سواری را برای متقاضیان فاکتور کردند. تیراژ فروش خودروسازان یاد شده در همین بازه زمانی در سال گذشته خبر از فروش حول و حوش ۱۲۰ هزار و ۲۵۰ دستگاهی دارد؛ بنابراین شاهد هستیم که به زبان درصد ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو حدود ۱۵ هزار و ۸۰۰ دستگاه کمتر از محصولات سواری خود را روانه باز کرده اند.

افت فروش یاد شده زنگ خطر را برای بازار به صدا در آورده و می‌تواند روی قیمت بازاری محصولات سه خودروساز بزرگ کشور تاثیر منفی داشته باشد.

سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)

سیگنال منفی که از تولید و فروش خودروسازان در اردیبهشت ۱۴۰۳ روانه بازار شد می‌تواند اثر خود را در خرداد امسال روی قیمت‌های بازاری تا حدی بگذارد. این مساله می‌تواند این ذهنیت را در خریداران تقویت کند که خرید خود را جلو بیندازند.

این احتمال وجود دارد که کفه حضور خریداران در بازار به نسبت فروشندگان سنگین شده و نمودار قیمت‌ها روند صعودی به خود بگیرند.

تحلیلگران معتقدند دلیل اصلی این افت تولید و فروش را باید در ضعیف شدن بنیه مالی شرکت‌های خودروساز به دلیل نرسیدن مجوز افزایش قیمت جست و جو کرد.

به روز نشدن لیست قیمت‌های محصولات تولیدی خودروسازان سبب می‌شود تا آنها نتوانند به موقع نقدینگی را به قطعه‌سازان تزریق کنند. همین اتفاق می‌تواند فیتیله تیراژ تولید را پایین بکشد. افت تولید سبب می‌شود خودروسازان محصول کمتری هم برای عرضه به بازار فاکتور کنند.

باید منتظر ماند و دید خودروسازان در چند ماه پیش رو می‌توانند افت تولید و فروش خود را جبران کنند یا خیر؟

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->